måndag, februari 01, 2010

Mac eller PC, det är frågan.

Jag vill ha en dator som ser ut som en Mac och är konstruerad som en Mac, men på skärmen ser ut som en PC. Egentligen är det nog en Mac jag vill ha. Tror jag. Eller en PC. Fast PC:ar är så jävla fula. En Mac är mer som en schysst accessoar. För grafikfolk. Inte för textfolk. Eller?

Hjälp.

2 kommentarer:

  1. Jag kan bara säga att trots att jag hade tvivel på ifall jag skulle fortsätta med mac när jag köpte ny dator, så är jag sjuuuuukt nöjd med min macbook. Det enda som inte är bra är att mac-versionen av word inte ser likadan ut som den för pc. Men den funkar ju. Och man ska skriver ju inte bara texter liksom, och för allt annat kul man kan göra med en dator så är mac överlägsen. Det är ju lite traggligt i början när man ska vänja sig av med pc-tänket, men när man väl har vant sig vid mac så är det vansinnigt smidigt. Once you go mac you'll never go back...;)

    SvaraRadera
  2. Mac är ju grejen! Du kommer aldrig att ångra dig, jag lovar! Och får du sann PC-abstinens (se så fint jag lånade in den termen) kan du faktiskt köra PC på din Mac :) (alltså växla operativsystem typ) GÖRT!

    SvaraRadera